Välkommen lördag kväll

2010-02-27 @ 20:12:12
Har skrivit upp det här numret 157 på "bordet" som tangentbordet står på. (Japp, jag brukar skriva upp saker på det, ingen som känner igen sig?) Det är en bild jag tänkte lägga upp här, men jag minns inte vilken bild, här kommer den:
Det var den här, på min ytterdörr
Har suttit och läst Nevnariens blogg, massa av hennes gamla inlägg, väldigt roliga och annorlunda mot  dom hon skriver nu för tiden, en del handla inte om så mycket, som det här, men jag blev glad av att läsa dom.
Var meningen att jag skulle städa idag....Fast jag har faktiskt städat, men inte mitt rum och inte tagit ut återvinningen heller....Fan...Bilen går typ 10 imorgon, upp till Hälsingland. Där nere sitter brorsorna och kollar på melodifestivalen, skulle kunna tänka mig att gå ner och sätta mig hos dom.... (har faktiskt inte sett melodifestivalen i år)
...Fast pappa kommer nog titta inte i mitt rum ikväll, om han visste att jag satt vid datorn? Fast han kanske tror att jag städat...Hoppas han inte hör smattret från tangentbordet....Borde sätta fart, blir för sent att dammsuga sen...Men bara en liten stund i soffan? Nej, jag hinner inte, men jag vill, nu går jag ner...;) :)
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Neråt

2010-02-27 @ 16:31:07
Skit dag igår, jag bara dök, neråt, det händer, man bara grinar.
Men människor behöver gråta för att må bra.
Tror det var i Tanzania som man går på begravningar fast man inte känner den döde. Jag kanske har en kompis som har en kompis som dött och fast jag aldrig känt den här personen går jag på dennes begravning och sitter sen där och gråter över alla livets problem....Tycker det verkar bra
Permalink Tankar & Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


STYRKA

2010-02-25 @ 15:41:26
Hade en liten ide med ett träd, sa gav mamma mig förslaget att använda min lillebrors hantlar, då började jag tänkta på dom i en trappa....Blev inte så
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back

2010-02-23 @ 15:19:58
Mobilbilder från igår

Kungsberget igår, antar att vi hade kul...Men, det kändes lite som att jag bara stod på skidorna och inte riktigt "åkte"...Om ni förstår vad jag menar.
I alla fall så var det svinkallt att vara ute hela dan, man frös inte hela tiden men man åkte ju så om man stått stilla.
Idag började jag 10.30 och slutade 14.00, OTROLIGT skönt (men bussen igår gick ca. 07.00 och vi kom hem ca.19.15)
men nu börjar vardagen igen efter praktiken (i 1 vecka sen har jag SPORTLOV) Tillbaka till skolan och plugget =(
Matte prov på torsdag, tyvärr och så måste jag läsa en tråkig bok, idag ska jag hämta min brorsa och jag borde städa. Skit
Fast jag ska försöka ta en bild med tema styrka idag också
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAR VARIT BORTA

2010-02-21 @ 20:24:14
Sen jag skrev här sist har jag haft min sista prao dag, tråkigt men jag får väll komma och hälsa på....Men det är inte samma sak, hatar när "livsperioder" (en liten) eller vad man nu ska kalla det tar slut, men så är det i alla fall.
Har varit i Uppsala idag och träffat släkten, farfar fyller 70 så - GRATTIS FARFAR!!!
Var väldigt kul att träffa alla, tycker om dom så många trevliga människor. Vi skulle egentligen ha åkt i fredags (min sista prao dag) (jag slutade 3 men hängde kvar till typ halv 6 skit trevligt) men min brorsa blev sjuk, diarre, om jag ska vara ärlig men det var inte så farligt så vi åkte på lördan istället, väldigt tidigt tycker jag, så jag missade ridningen.  Sen kom vi dit och grattade farfar!
Så idag skulle vi på teater, det visade sig att alla tåg från Uppsala till Stockholm var inställda så vi fick åka bil, barnteatern var väll sådär, jag var inte road men hade kanske varit det om jag varit lite mindre. (Vi såg Rasmus på luffen på Oskarsteatern) Sen när vi skulle hem var tunnelbanan såklart inställd men som tur var gick det ersättningsbussar, det var svin kallt.
Så nu är vi i alla fall hemma, har inte tagit någon bild med tema styrka än, jag vet att det inte är så bra att vara försenad FÖRSTA GÅNGEN men nu är det såhär, kan inte ta imorgon heller, ska med skolan till Kungsberget och åka slalom....Kanske på kvällen, nej tror inte jag kommer orka det men kanske på tisdag. Har i alla fall några ideer.

Lev väl
Permalink BILD Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mmmmmmmmm

2010-02-15 @ 20:54:47
Jag vill ha!
Brukar av någon anledning ofta känna mig sugen på "något sött" på kvällarna 
Tror bilderna är tagna med close-up
Permalink BILD Kommentarer (1) Trackbacks ()


52

2010-02-15 @ 20:27:56
Igeland (som jag också känner i verkligheten) frågade mig om jag ville vara med i ett "foto projekt". Det går ut på att man ska fota en bild per vecka efter ett tema och man har ett nytt tema varje vecka.
Hon fick iden HÄRIFRÅN
Så nu är vi ett gäng på fem personer som ska köra igång. Jag, Igeland, Ylva, Victoria och Kajsa.

Jag hoppas att det här kommer blir riktigt kul men jag kommer försöka att inte ha så stora krav på mig själv. Ibland när jag har mycket i skolan eller något annat för mig kanske det inte blir någon bild, ibland kanske jag inte blir nöjd.
Förresten, veckans tema är "styrka", jag har en ide men tycker egentligen inte den är så bra, vi får se :)   
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


ALLA HJÄRTAN DAG

2010-02-14 @ 21:57:58
g har inte bloggat på vad kan det vara? En vecka? Jag har nämligen praoat vilket lett till att jag varit skit trött är jag kommit hem och inte velat.
Om jag inte skrivit det så fick jag i alla fall plats på ett hund dagis, rätt kul. Egentligen tycker jag inte hundar är jätteroliga, fast jag skulle inte bli ledsen om mina föräldrar ville skaffa en. ;)  Min mamma gillar hundar, hon har haft en när hon var liten, min äldsta bror gillar hundar och min "lilla lillebror" älskar hundar, men inte pappa, han tycker inte om dom, dessutom så är han allergisk. :(
Nä men jag har väll haft en bra vecka, även om jag inte känner att jag direkt skulle vilja jobba med hundar när jag blir äldre (I alla fall inte länge, som ett "riktigt jobb"men kortare tider eller som "första jobb" skulle det vara perfekt) så är nog det här mycket roligare än tex. ica.
Jag börjar lite olika tider olika dagar men kl. 10 går man i alla fall ut med alla hundar på promenad, dom som jobbar där kan ju gå med ca. sju hundar men jag som inte är så van har nog max gått med fyra och bara det är många koppel att hålla reda på. Då är man ute i ca. en timme, sen går man in och byter hundar, dom har ju ca. 50 hundar (egentligen har dom plats för 60 men jag tror inte det är fullt och så är det olika från dag till dag) så sen går man ut ca. 45 min - en timme igen, sen när man kommer in så kollar jag ( det är typ min och en annan tjejs uppgift) att alla hundar har fräscht vatten och dom hundar som äter på dagis får mat, en del äter bara hemma, sen har all personal en timmes lunch+rast och sen går man ut på eftermiddags promenader på ca. 20 min (också det två gånger)
Det är kanske promenaderna som gör mig så jävla trött i skolan sitter man ju stilla mycket.
Så det här är vad jag kommer göra i veckan.
Red förresten igår, markarbete, vi hade tre bommar på volterna, en lite "upphöjd". Min häst ville dra iväg till dom andra som var på andra volten...Det gick väll inge bra men inte heller någon jättekatastrof....tycker jag nog.....
I alla fall, alla hjärtans dag idag, fottade lite rosor, dock blev det inte så bra men...men


Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Många av er har säker sätt den men här är den...

2010-02-08 @ 19:14:48
Känns som att barnet kommer bli skådespelare...Känns också som att han/hon har blivit mutade med glass.
Titta på klippet och ha en jävligt bra kväll
Permalink Blandat i Text Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utkast: Feb. 7, 2010

2010-02-07 @ 22:22:13


: Om du sitter framåtlutad luta dig bakåt eller räta åtminstone på dig, slut ögonen. Föreställ dig att du springer, snabbt över en gräsmatta. Kan du känna gräset mot dina fötter?  Minns du känslan? Gräset mot dina fötter.
Skrev det här tidigare idag men publicerar det nu, borde egentligen absolut inte sitta här, ska upp tidigt imorgon till min prao. -hund dagis- Jag kan egentligen ingenting om hundar....Önska mig lycka till!
ps. använder google chrome nu, gillar det
Permalink BILD Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sagt av någon

2010-02-07 @ 22:18:36
"Den dumme städar, geniet behärskar kaos"
Väldigt bra citat som man kan använda om någon tycker att man har stökigt
(som jag ofta har)
Permalink Bra citat Kommentarer (0) Trackbacks ()


06-feb-10

2010-02-06 @ 18:55:45
Några bilder jag tycker är väldigt fina (kanske lagt upp dom innan?) alla är som vanligt helt oredigerade .Min dag har väll varit rätt bra hitintills. Var och red imorse, kan inte säga att det gick bra, hade R och ja, jag har ridit henne då hon har gått i fin form...Men inte idag, Vi skulle galoppera på volterna och jag och R förstörde nog för dom andra när vi travade/stod nästan stilla ivägen, så...Men det blir väll bättre nästa vecka.
Sen har jag ätit årets första semla! Tycker dom är väldigt goda men mådde lite illa efteråt, det blir så himmmmla mycket grädde.


Min pappa åt semla med sockeroch mjölk.Annars är det "städlördag" idag, fast jag har inte dammsugit än....

Hörs 

Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)***************~~************:) :) :) :) :)

2010-02-05 @ 18:17:01
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)   Nej men det är ju fredag! ♥
Dessutom har jag nu prao i två veckor så jag behöver inte se den där skolan på 14 dagar!!
Ska bli otroligt skönt (miljöombyte) och jag har fixat en prao plats PÅ..........*trumvirvel*......Ett HUNDDAGIS!
Igentligen kan jag inget om hundar men det verkar ju grymt mycket roligare att umgås med hundar än att packa varor på ica. ;) Hoppas i alla fall det blir kul, ska praoa ensam, jag och "S" försökte hitta någon plats tillsammans jättelänge men hittade ingen (hunddagiset var också det första som bara tog emot en) så nu ska hon praoa med på sin mammas pojkväns jobb, men vi får skylla oss själva som var ut så sent. I alla fall så ska jga vara där 09.00 på måndag!


Jag har köpt två close up filter (det har jag väll inte sagt?) men inte använt dom så mycket än. Var först lite kritisk eftersom jag tyckte att tvspelawebb.se verkade ha lite billiga priser men beställde av dom sen ändå.


ps. Ett +4 och ett +10
Hej på er!

Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Något jag kommer ångra

2010-02-01 @ 21:16:49


En låt jag redan lagt upp men jag är ledsen och då lyssnar jag på den....Tack Linkin Park
Permalink Blandat i Text Kommentarer (0) Trackbacks ()


INGEN_RUBRIK

2010-02-01 @ 19:03:42hej, känns som om det var ett tag sen....Dock är jag bara här för att klaga av mig så om någon vill läsa något roligt förestlår jag att dom drar här ifrån, kvickt.

Den här veckan blir nog INTE kul, imorgon ENGELSKAREDOVISNING och jag är INTE färdig. Helvetes jävla skit!

Torsdag - So prov som jag helst vill ha V.G på, vilket innebär en del hemma plugg. Och sen är det ju bara en vecka kvar innan jag ska praoa, ska alltså praoa vecka sex och sju. Gissa vem som inte fått någon plats....↓↔
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0