.

2011-10-16 @ 00:59:00
Två fina t-shirts för 98 kr, det är därför man handlar på secondhand.
Annars är lördagar "på minuten dagar" underbart program, bara för kort :)
Permalink Se, läs, lyssna Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

2011-10-16 @ 00:34:25
Jag känner inte alls Håkan Juholt men jag tror ändå inte han gjorde det med mening, fick för höga bidrag, i alla fall inte efter att han blev partiledare.
Han måste känna till hur hårt politiker blir granskade, hur journalister spårar skandaler som hundar. (jag säger inte att det är dåligt) Att vara partiledare är ett krävande jobb, skulle han lägga ner så mycket energi, tid och samtidigt medvetet riskera att förlora allt?
Men, vem vet.
Permalink Tankar & Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hopp

2011-10-12 @ 23:10:47
På min skola har vi en del läskiga lektioner, vi håller på mycket med miljö och vad vi människor egentligen gör med den, man blir rädd så rädd, det många stora problem förutom just klimatuppvärmningen, det är hemskt, vi vet inte idag vilka konsekvenserna blir och hur långt vi kan driva på innan vi knuffat till en domminobricka och alla börjar falla.
På sista tiden har jag börjat fundera på om inte det som en del säger är rätt, vårt ekonomiska system är fel i grunden, det bygger på utvecklingt, ständig utveckling, mer konsumtion, men jordens resurser är långt ifrån oändliga. Det fungerar inte, vi håller på att bygga torn på ett slott utan stabil grund och förr eller senare kommer det rasa.
Vi måste sluta ta ut all vår rikedom i pengar och istället ta ut den i tid. Förr när forskare förutspådda framtiden kunde dom aldrig förställa sig att vi skulle ta ut allt det vi vann på all effektivitet i pengar och konsumtion, dom trodde vi skulle ta ut den i tid, men det gjorde vi inte. (var vi giriga?) Istället för att helt enkelt jobba mindre när samhället blev effektivare började vi jobba mer och höja vår levnadsstandard, det var väll bra men till vilket prs har det skett? Vi har gått alldelse för långt.
Permalink Tankar & Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-10-11 @ 12:00:00
♥ Tack du som i Söndags gav mig en hundralapp, det är mycket pengar för mig just nu.
♥ Snart bär det av till paradis
♥ T fyller 16 på fredag, grattis, grattis!
♥ Jag älskar att sova och ska göra det snart :)
♥ Mamma har kommit hem igen!
♥ Kanske åker till fotografiska snart
♥ Har en väldigt fin mapp på datorn där jag sparar fina bilder
♥ Rolig "kurs" snart
♥ Hjärtlistan är mycket längre än minuslistan
♥ Har hittat en tidning som kanske kan vara värd att köpa fler gånger
- Jag har verkligen blivit odiciplinerad, har himla svårt nu för tiden att tvinga mig att plugga hemma, något som verklgen behövs. Får komma igen!
- Jag har blivit mycket sämre på att stava på sista tiden, eftersom jag nästan bara skriver på datorn, det är därför så mycket blir fel.
- Två timmars matte prov på onsdag...
- Vill hitta en intressant blogg, om kanske politik, vart finns dom?
- Det svajar allmänt
- Personer som man verkligen vill ska ringa men som inte ringer och som man inte kan säga till dom att dom ska ringa eftersom dom faktiskt inte har skrivit på något kontrakt att dom måste ringa mig.
-Jag har glömt bort hur man ska göra för att radbytena ska synas när man publicerar ett inlägg....Alla får föreställa sig att varje - och ♥ står på en egen rad.
Permalink Life Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kristallkula

2011-10-10 @ 22:42:50
Jag har ett möte inplanerat som känns väldigt konstigt, men kanske, kanske kan det faktiskt hjälpa mig, även om det  inte känns så bra.
I vanliga fall brukar jag tycka det där så himla fånigt det där med att man ska ha ett eget motto, visst kan många vara tänkvärda men det blir lätt så fånigt och många har man hört så många gånger.
Jag har i alla fall hittat två bra som jag gillar "Bara för att du har en backspegel ska du inte tro att du hade en kristallkula" och "Jag ångrar hellre nått jag gjorde än något jag inte gjorde"? Nått sånt går det.
Permalink Life Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu

2011-10-10 @ 12:12:00
En ny tid, en ny ordning, eller? Kan inte välja
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beroende av nyheter

2011-10-09 @ 01:56:31
Att Sveriges radio på sin hemsida har en knapp för att lyssna på senaste ekot är fint. ♥
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


kkh

2011-10-09 @ 01:31:08
Känner för att skriva men vet inte, anonymitet är underbart, frihet, men ställer till besvär.
Blir man trovärdig om man som anonym skriver om politik?
Bland det sorgligaste jag vet är när man surfar runt på internet och hittare gamla bloggar som folk har övergivit, ibland med bara etteller två inlägg. Ska väll egentligen vara tyst. Extra tråkigt är det när bloggarna tar upp något fint namn. Vill veta
Permalink En annan tid Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0