Kärlek till mig

2010-08-30 @ 22:09:52
Jag är kär, i hur jag mår idag. Mår så bra, så jävla skönt!
He..He, tror det är sen jag tränade - Gympa - idag. Som tur är blir det gymnastik imorgon också plus att jag ska gå och simma med "S" 1000 meter bestämde vi, men vi får väll se, tänk om det vi har fys tidigare på dan, och är helt slut?
Sen ska vi i alla fall hem till henne och äta och sen se på den här, "S" har sett den flera gånger säger att den är bättre än Avatar och jag gillar Avatar!
Men imorgon så får jag i också se hennes lilla valp, igår kom hon, Kira.


Annars vet jag inte vad jag ska göra med veckan tema, får fundera på det.


God nattPermalink Life Kommentarer (1) Trackbacks ()


Minnen

2010-08-29 @ 20:08:44
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pysslighet

2010-08-29 @ 15:34:42
"Åhlens 60 kr"
Närå, vem skämtar jag med egentligen? Det här är vad jag har gjort idag, en glaslyckta, eller ok, målat en glasburk och satt ett värmeljus i burken. Det är ett bra tips till er som har gamla fönsterfärger hemma i någon låda.
När jag var liten satt jag flera timmar och målade med såna här färger, lyssnade på radio samtidigt, tror jag. Kände igen smärtan i händerna idag, när man trycker på en liten tub, väldigt, väldigt hårt och försöker pressa ut färg. Blev ganska bra.

Etta annat tips; Bröllopsfotografen, som fyran sände igår, den var faktiskt bra, inte en sån där film som man bara Åååååå, den måste jag se igen men ändå en som man helst inte tar bort från hårddisken, första halvan av den var nog bäst, men i alla fall, se den om ni vill se på film,
Permalink Se, läs, lyssna Kommentarer (2) Trackbacks ()


^_^

2010-08-29 @ 00:12:47
Tiden går, jävligt snabbt, och vi tar inte vara på den. Vad fan har jag gjort.
Hej ångest, hej liv
Permalink Life Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grönt, grönt, grönt och ännu mera grönt

2010-08-28 @ 21:42:13
Ännu fler skogsbilder


Gillar kanske den här bästTagna härmodan - Säger/skriver man så? -. För en gångs skull vet jag vad jag ska lägga upp för 52 bild imorgon, har redan tagit den...Antagligen om jag inte tar en ny.
"Minnen" är det imorgon.
Annars har jag städat idag, vilket jag egentligen inte är så bra på, eller det som inte är så jobbigt, detkan jga vara bra på, som tex. damsuga, men att sortera kläder, som jag hatar, det är jag inte bra på.
Det brukar ofta bli så att jag börjar med något annat, mindre viktigt som att rensa någon låda eller så, som tar alla tid. I alla fall har jag nästan rensat klart mitt skrivbord idag, en av dom saker jag inte gillar inom området "städa".

Imorgon får "S" sin hundvalp, en blandning av pudel -Jag skrev först "en blandning av hund och något annat"- och någonting annat.
Mina kusiner har också skaffat hund, också en blandras, min moster har varit ensam hemma med mina tre kusiner för hennes man har vart bortrest och valpen - Som heter Harry, inte så fint enligt mig - har väckt dom typ varje morgon klockan sex och velat gå ut, så då har min moster fått gå upp, släppa ut honom på gården men sen, sen kan hon inte gå och lägga sig igen för då har han blivit pigg och sällskapsjuk och dom kan inte ha honom på övervåningen där min moster har sitt sovrum eftersom han inte är rumsren, så hon kan inte gå upp och vila och ta med honom. Dessutom kan dom inte åka någonstans för han blir åksjuk och kräks i bilden och sist men inte minst så biter han deras barn, han är inte elak eller så men han ser dom som sina "valpkompisar" och leker med dom, men min moster biter han aldrig för hon är liksom hans ledare. Så han har varit lite "jobbig" men det är ju egentligen inte hans fel, om du ska skaffa valp, tänk på att det är som att få en bebis, på gott och ont.


God natt, nu ska jag kolla på bröllopsfotografen, som vi spelat in.
Permalink Vardag i bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klicka på "HÄR"

2010-08-28 @ 16:03:13
Kolla HÄR på skit häftiga bilder, älskar sånt här, så himla coola.
Permalink Gillar och Älskar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kanske?

2010-08-28 @ 00:07:03
Jag kanske åker in till stan imorgon imorgon -Alltså idag - Kommer det vara demonstrationer på många platser i världen. 

"100 städer mot stening" på flera platser i Sverige kommer folk att samlas. Ganska långt ner i texten HÄR står det vart och tider.
Tror det var mynttorget i Stockholm men finns också i andra städer.
Gå dit och visa att det som faktiskt händer är oacceptabelt!
Permalink Läsvärt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Åter ett "citat", eller vad det nu är, ett talesätt?

2010-08-28 @ 00:01:43
"Världen går inte under"


Kan vara bra att tänka på ibland, kan också vara irriterande.

Uuhu 00.01
Permalink Bra citat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utkast: Aug. 26, 2010

2010-08-27 @ 23:52:50
Kom nyss - okej GANSKA nyss - hem ifrån en "orienteringsträff" (?) Vill prova det, som jag skrev här. Dock var första gången bara teori så ja, jag satt där i några timmar och nördade kartor, låter urtrist jag vet, men det var det inte. Ganska kul, man fick lära sig hur man läser orienteringskartor, vilka färger som betyder vad osv.
Innan det var jag och gjorde en skit tråkig hemkunskapsuppgif.t Buuuhhhu, tur att det är helg (Råkade skriva, "helg nu i alla fall") snart i alla fall.


Några andra bilder jag faktiskt tycker blev bra, tagna samtidigt som den här. Tyvärr råkade jag ha ISO 1600, he he litet misstag
Okej, massa bilder, massa gräs, men tycker att dom blev rätt bra allihopa, kul, skrev det här inlägget igår men la aldrig upp det.
Har detta hänt er någon gång när ni fotat - att ni hållit fram kameran mot något utan att "titta", tagit och det har blivit en bra bild. ?


Ska gå och lägga mig snart, rida imorgon.
Permalink Gillar och Älskar Kommentarer (1) Trackbacks ()


hjärtinfarkt

2010-08-27 @ 23:19:30
Hörde om det HÄR och gick sen ut och sprang.
Har märkt att jag haft lite ont i ryggen på sista tiden och tror jag vet orsaken - skolan, en del dagar sitter jag nog stilla i sex timmar.
Dessutom, sitter man och antecknar -Ej på dator, utan för hand- som vi ofta gör sitter, jag i alla fall väldigt framåt lutad. Skit.
Känns inte så bra, det är så många timmar varje dag, när jag gick ut och sprang gick det såklart över och sen när jag kom hem satt jag vid datorn ett tag och då kom det tillbaka.
Fan, på kontor och så ska man ha det man använder sig av ofta långt bort så att man behöver resa sig upp och rör sig på det sättet mer, men hur ska jag göra i skolan?
Hmmm, undra om jag ska vara så "nördig" att jag frågar idrottsläraren, blir nog så.
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Problem?

2010-08-27 @ 18:39:15
Ibland känns det konstigt.
Jag lever på en planet som kallas jorden, den flyger tillsammans med massa andra stenar, månar, solar m.m omkring i ett oändligt svart universum.
Är det inte konstigt.
Tänk på hur små vi är, riktigt små, å ändå så är myrorna mycket mindre.
Och tänk att jag är ett barn. En sån där sak som alla är men som sen "går över", tänk att jag är BARN.

Väldigt konstigt ibland.En fascinerande film vi fick se i skolan på en no lektion, är inte riktigt säker på att det är samma.
Permalink Fascinerande Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nöjd

2010-08-26 @ 21:50:07

ISO 1600 ups, he he misstag sker, tycker i alla fall att dom blev ganska bra. Bilderna är som vanligt inte redigerade.
Permalink 52 Teman Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det låter i alla fall fint

2010-08-25 @ 22:17:29
"Även änglarna gråter"
Ett "citat", eller i alla fall en fin rad såhär på kvällen. Vet tyvärr inte varifrån jag fått det.
God natt
Permalink Bra citat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Don´t cry for a lost summer

2010-08-24 @ 19:46:10
Bilden är tagen idag och som vanligt inte redigerad
Permalink Gillar och Älskar Kommentarer (0) Trackbacks ()


FEMTIO KRONOR ÄR INTE MYCKET PENGAR!

2010-08-24 @ 18:15:22
Stöd Röda Korsets insatser i PakistanSms-a
AKUT till 72 900 för att skänka 50 kronor till röda korset, det har jag gjort, kom igen, femtio kronor är inte mycket för digHÄR STÅR HUR DU KAN SKÄNKA ÄNNU MER PENGAR
Permalink Läsvärt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KONST

2010-08-22 @ 20:28:01
Nemi av Lise Myhre
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har fortfarande inte lagt av

2010-08-22 @ 18:54:10
Vi - Läs: min pappa - har hållit på och fixat massa med våran dator. Det hela är fortfarande inte klart och inget photoshop finns för tillfället, bla. på grund av det kommer jag inte lägga upp veckans tema ikväll som är "Redigerat".
Jag kommer lägga upp ett gammalt från tiden då jag var borta "istället"Permalink 52 Teman Kommentarer (1) Trackbacks ()


Träning :( Planering. Hej ångest

2010-08-22 @ 16:05:17
Jag måste börja, tyvärr så är det bara.
BESTÄMT!

Har inte gjort något på hela sommarlovet, tror inte jag sprungit en enda gång, har i och för sig inte varit hemma men ändå.
Nu får det bli andra bullar. ;) Hade hoppats att vi skulle ha mer gympa i skolan den här terminen men tyvärr har det tydligen blivit tvärt om, två timmar i stället för en och en halv. Men har tänkt att jag ska börja simma igen som jag gjorde i våras, dö tråkigt men bra träning, får förhoppningsvis några med mig nu. Sen funderar jag på Orientering, nog roligare än att bara springa, man har liksom mer ett mål och det är ju tillsammans med andra + att man får lära sig läsa karta.

Annars är fotboll min grej, älskar, älskar, älskar,älskar fotboll, om du spelar med några du tycket om vill säga annars är det inte alls lika kul. Jag har tränat i en del olika lag förut men det är så jobbigt att börja nu när dom andra är så bra, dessutom vill jag inte satsa, det känns som om alla gör det, tränar typ 4-3 gånger i veckan och match varje helg, det vill inte jag, kanske match någon gång och högst två träningar i veckan, men det verkar inte finnas. Kanske blir som mamma tycker att jag och några andra (som jag får försöka få med mig) får sätta upp lappar, det vore kul. Typ "Hej vill du spela fotboll? Kom i såna fall till xxxx planen klockan sex på måndag, ta gärna med boll om du kan så har vi uppvärmning och mach, om några är intresserade kanske vi fortsätter en gång i veckan"

Men orkar man dra i något sånt?
Det räcker väll med simning, orientering och gympa två dagar i veckan, det är fyra dagar av sju, men simma är så fruktansvärt drygt?
Permalink Life Kommentarer (0) Trackbacks ()


VÄRLDEN KAN INTE VARA TYST

2010-08-20 @ 20:25:41
Det är helt sjukt, vidrigt, hemskt, ofattbart.

LÄS HÄR DN
Eller här i Aftonbladet
Om  Sakineh. Aftonbldet har gjort en namninsamling, gå in där och visa att du bryr, dig, det tar inte ens en minut, försök hjälpa till

NAMNINSAMLINGEN


läsa kan du också göra här

Permalink Läsvärt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2010-08-20 @ 19:56:56
DET ÄR FREDAG!

FREDAG!
FREDAG!

Den här veckan har jag bara haft en och en halv dag med riktiga lektioner och ändå vill jag ha helg. Det här schemat kommer bli ett helvete. En dag mellan två lektioner har dom lagt in en fem minuters rast, bara för att hinna gå och byta böcker, antar jag.

Vet nu varför jag älskar torsdagar? För det är dan innan fredag. :)

Imorgon ska jag i alla fall sova över hos "T" ser fram emot det, vi ska se samma gamla tv-serie som vi alltid gör, dock nya avsnitt.
Ser fram emot det, har nästan inte hunnit träffa mina två bästa kompisar på hela sommaren, har ju varit borta, och i skolan har jag inte ens haft alla lektioner med den ena av dom. Buuuuhuuu
Det är härligt med människor du kan vara dig själv med, som inte tittar snett. ♥


Har jättefina bilder jag skulle vilja lägga upp på "T". Tyvärr är hon kritisk mot sig själv och vill inte att jag lägger upp dom, hon var dock här idag och sa ja till en men vill dubbelkolla med henne igen innan jag lägger upp den.
Den jag fick lägga upp var tyvärr inte så bra, gamla bilder, fotade med gamla kameran, 09
Permalink Gillar och Älskar Kommentarer (0) Trackbacks ()


BARA ORD

2010-08-18 @ 23:19:07
Nästa gång någon kallar dig ful kan du småle och tänka på den här låten."Words can't bring me down"
Permalink Läsvärt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BROTHER

2010-08-17 @ 22:17:33
Detta är min lillebror, dock är han inte så liten längre och han börjar skolan imorgon så:

GRATTIS!
GRATTIS!
GRATTIS!
(Det är lite kul att jag börjar nian samma höst som han börjar sexårs)
Permalink Life Kommentarer (1) Trackbacks ()


_-_

2010-08-17 @ 19:49:29
Det var ju ganska fult, finare nu
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


LYX

2010-08-17 @ 19:25:22
Glömde fota min glass (det blir snabbt försent ;)) det här är mammas och pappas men dom han också börja äta.
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Misslyckat

2010-08-17 @ 19:10:15
Jag håller på att bli helt galen! Jag vill egentligen lägga upp tema lyx (jag har faktiskt aldrig slutat bara varit borta, måste komma ikapp) MEN det går inte eftersom pappa har lagt alla bilder från resan i en mapp vilket betyder att den är väldigt full och jag försöker sortera dom i ordning för att det ska kunna vara möjligt att hitta den bilden jag vill ha men eftersom det är så himla många bilder (inte rensat, he he) så protesterar våran dator, den låtsas att den försöker tills man tröttnar och klickar på krysset, då säger den, det här programet funkar inte...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma, idag med

2010-08-16 @ 17:03:50
HUR VAR DET DÅ I SKOLAN?
Den klassiska "föräldrar frågan"

Jag hatar inte skolan som en del gör, okej, det är jobbigt att behöva gå upp måste tidigt och när man måste sitta hemma och plugga, men annars tycker jag det är bra.
Jag gillar att lär mig och tycker en de lär intressant.
Men idag blev jag både ledsen och arg, dom har slagit ihop hela högstadiet till en klass, som dom delat upp i två grupper, jag och en av mina två bästa kompisar hamnade i den ena men den andra hamnade i den andra. Dessutom hamnade jag med dom som jag typ umgåtts med minns (Gillar minst) av resten av klassen (förra), en del lektioner kommer vi ha i dom här grupperna och en del efter årskurs, men jag tror faktiskt jag kommer försöka få byta grupp...

Annars, ja, skönt att sluta direkt efter lunch. Jag har verkligen ett jävla slit framför mig den här terminen

Våra gamla sudd, ha ha
Permalink Life Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma, hemma, hemma!

2010-08-15 @ 22:10:47
Okej, okej, jag kom hem i hm typ tisdags.
Har hållt på och fixat med bloggen, jag VET hur jag vill ha det men tyvärr är jag inte så bra på sånt.
Stilmallar, koder som inte funkar, jag håller på att bli helt galen, jag har verkligen försökt, och varit på väg att lyckas (har det i alla fall känts som) men sen fungerar inte det, och dom två sakerna går inte att kombinera på något bra sätt osv.osv.osv....
AAAAAAAAAAAAAAA
Så jag gjorde såhär, tillslut, inte så fint men något.
Nu måste jag sluta "data mig". Skolan börjar imorgon, 9-an.
Ett år av slit ligger framför mig, jag vet ju att jag kan, jag har ganska lätt för mig i skolan och det här sista året vill jag göra bra ifrån mig. Fast jag fattar inte hur jag ska kunna höja mig så mycket eftersom jag kämpar redan nu.
A, ja hårt blir det i alla fall.
9- an, det är stort.
Som tur är börjar vi mjukt, jag börjar tio imorgon och slutar efter lunch :)
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0