ENSÅNDÄRPRYLSOMFÅNGARDRÖMMAR,LÅSERINDOMITRYGGTFÖRVAROCHSPARARDOMÅTDIG

2010-03-31 @ 16:29:48
Har varit hos skolsyster idag. Kollat syn, vikt, längd, och rygg.
Jag hade inte sned rygg! Jag hade inte dålig syn! Dock sa hon att jag kanske inte kommer bli så mycket längre...Snyft, snyft...jag var bara 159 cm (visst var det så hon sa?) Orättvist, fast jag vet inte om jag är ledsen över det, däremot tycker jag om att klaga. Men det finns faktiskt fördelar med att vara kort....Fast man kan inte bli modell. (Om man nu skulle vilja det)

I alla fall så åker jag på  fredag morgon, upp till fjällen! Ska bli skönt, ingen dator och det finns en tv där men den fungerar inte ( i alla fall inte sist) så man blir liksom bort kopplad från resten av världen.
hmm, är snön inte borta? Trodde jag fick bort den..Aha, den syns bara i förhandsgranskningen...men nu funkar inte förhandsgranskningen.
jävla skit förhandsgranskning, nu kan jag inte se hur bilden ser ut, tänkte lägga upp många fler men inser att klockan går och jag måste plugga skiten ur migSENARE TILLAGT : Jag kom på en bra sak med att vara kort! Man kan rida ponny!
Permalink Svart och vitt Kommentarer (3) Trackbacks ()


DÖD

2010-03-30 @ 16:02:35
Blev en bild från Skogskyrkogården ändå, den har gått igenom photoshop.
Permalink 52 Teman Kommentarer (1) Trackbacks ()


jag

2010-03-30 @ 15:54:53
Jag är inte den som bara chansar, kastar mig ut och riskerar att krossas.
Jag är den som än en gång vänder mig om och kontrollerar så att vingarna sitter som dom ska.
Permalink Skruvat med salt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skogskyrkogårdssöndag

2010-03-28 @ 22:24:10
Var på skogskyrkogården idag, tänkte fotta till tema döden, gick inte bra, minnet var fullt.
Jag har alltid massa skit som kan raderas och jag raderade en del men jag hatar att radera från kameran.
Något som ser ut som en bra bild på lilla kameraskärmen kan var dålig när man får upp den på datorn och tvärtom, dessutom är det ett väldigt slöseri på batterier. Men slarvigt av mig att inte tänka på minnet, hade inte heller så mycket batteri kvar.
Men dom här två bilderna är där ifrån och det blev en liten härlig cykeltur. Tycker det är härligt att cykla, cykeln har bara stått där hela snöiga vintern.
Spelade otroligt mycket sims igår (måååånga timmar) men det visade sig att det inte sparats........Skit länge sen jag spelade senast men fick ett sug för ett tag sedan så installerade en del. Har spelat idag också, aj aj, svenska arbetet är inte klart ....Helvete...Men övat på glosor har jag i alla fall ;)
Släckte lamporna igår också - Earth hour - Satt med tända ljus och åt chips (+popcorn XD)och spelade monopol med brorsan, hans kompis och pappa och lillebror i ett lag. (fast dom gick sen)
Det var kul - att vinna! Sex hotell fick jag till sist.
Ska förhoppningsvis se slutet på en film ikväll också. Såg den med mamma och pappa men slutet hade inte spelats in, sen visade det sig att det tyvärr bara var två minuter och femton sekunder kvar...Men vi tänker ändå kolla.
ps. Bilderna har varit i photoshop
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lång tid sen.

2010-03-26 @ 15:34:23
Har haft ett svenska arbete hängande över mig skit länge. Kan säga att det nu är jävligt försenat och fortfarande inte inlämnat. En anledning till att jag inte varit här och nästan inte läst några andra bloggar heller på hur länge som helst.
Inte mycket tv heller skit tråkigt -.-
Men nu fuskar jag..Genom att vara här..he he.
Men bilderna efter teman kommer komma upp, vi kan väll säga att jag inte hängt på i Mars men många kommer nog upp så småningom (ska fottas först ;)
ps. Har CYKLAT till skolan idag! Yes tio minuter istället för tjugo minuters promenad. Nästan ingen is kvar
min "stora" lillebror, han hade ätit glass
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Datorerna tar över!

2010-03-05 @ 20:57:08
Tänkte på det här igår.
Igår gick jag upp sent, satte mig vid datorn, åt lunch, gick och handlade mat, var ute och sprang, kom hem, åt middag, pratade med våran "gäst" (som för övrigt skjutsat sin dotter till Tokio Hotels konsert i Globen och därför var i Stockholm) Sen satte jag mig vid datorn igen, satt där länge. Det blir jävligt många timmar, måste lägga av med det.
Alltså sen jag upptäckte att bloggar finns....Nu har jag slutat använda Bloglovin, jag har kvar mitt konto med massa prenumerationer så jag kan gå in och kolla när jag vill men jag använder det inte dagligen, det finns så mycket bra men jag vill inte sitta så mycket framför datorn. Jag vill inte läsa så många bloggar på en dag, eller det kanske jag vill, det finns ju många bra men jag vill inte lägga så mycket tid på det. 
Vad hände med mitt läsintresse? Jag slukade böcker. En sommar när vi var på "vårat landställe" (kan man kalla det, i Dalarna) så läste jag Twilight, en dag vaknade jag och började läsa (på "mitt sovrum") sen gick jag ner för att äta frukost eller lunch (vet inte vilket) Sen gick jag upp igen och fortsatte läsa. Jag läste till kanske ca. 18.00 på kvällen, då gick jag ner.
Har för mig att min mamma sa något som "vart har du varit hela dan?" eller så var det så att hon inte ens märkt att jag var borta (minns inte riktigt) men nu....Jag lånar böcker på biblioteket som jag inte läser, jag håller på att läsa en bok i skolan som det går skit trögt i, jag borde typ vara klar på måndag och jag är på sid ca. 20 av ca. 230. Hur fan ska det gå? Det går skit trögt när jag läser, jag blir distraherad....Och vad hände med mina texter, jag skriver fortfarande men lite...Förut var jag ju på mitt rum och?...Vet kanske inte riktigt men fixade med saker, kanske gjorde "pärlsaker"  (har en del pärlor)....Men nu brukar jag sitta vid datorn.
Så idag har jag inte suttit vid datorn förns nu efter middan (förutom att jag lyssnade på musik på spotify)
Så, MINDRE dator för min del...
Nu måste jag lägga fram kläder till imorgon ska först rida, sen på dop (min kusin Axel) och sen antagligen sova hos en kompis.
Ha det bra
Permalink Blandat i Text Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgon

2010-03-04 @ 15:07:57
Jag har väll inte direkt haft någon "inspiration" inför det här temat. "T" sa att jag inte fick fota frukost. Men vill ändå göra nånting.
Som tur är räcker det oftast för mig om jag går upp halv åtta en vardag
Permalink 52 Teman Kommentarer (0) Trackbacks ()


*********************

2010-03-04 @ 14:55:23
jag är sur på photoshop, det fungerar inte, fan...Fast det kanske inte är meningen att det ska fungera
Permalink Blandat i Text Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0