Här är vi

2010-10-31 @ 20:03:20
Allt från början....:(
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


-.- Nr.2

2010-10-31 @ 19:49:38
Jag är så jävla irriterad fråga mig inte vad som har hänt men jag kan inte ens ändra bakgrundsfärg på den här bloggen. Har bara lust att återställa hela skiten just nu...
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


-.-

2010-10-28 @ 22:48:28
Va??? Varför är hela bloggen vit?? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag blir så trött!!!!
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klar

2010-10-28 @ 22:47:11
Idag i bilen på väg hem blev jag lycklig. Jag insåg att jag kunde kolla på tv när jag kom hem, göra vad jag vill, jag trodde att jag äntligen var klar med allt skolarbete. Sen visade det ju sig att så inte var fallet, ett arbete var inte inskickat, men det är det nu! Så jag är fri!
Nu kan man också börja räkna timmarna till höstlovet..


Fast när jag skickat in det fick jag lite ångest, vi kommer inte ha det här ämnet mer så det här kan vara en stor del av slutbetyget, vet inte hur mycket vi kommer kunna påverka fast läraren är schysst ås kanske...Jag måste verkligen lära mig att vara nöjd med min egen insats, att sluta kritisera mig själv hela tiden..
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommer ni ihåg?

2010-10-26 @ 18:23:07
Bild från april 2010


Så här såg det ut för (Ganska många) månader sen. Ser bilden med helt andra ögon idag än när jag tog den, tycker inte alls den är lika fin som jag har för mig att jag tyckte då.


Och såhär såg det ut i December förr året.

Det här är en bra sak med Sverige, årstiderna, att det förändras, att man får längta. Det brukar jag verkligen göra under dom sista vintermånaderna/första vårmånaderna. Jag är en sån där person som blir lycklig, väldigt lycklig när våren kommer.

Fast det finns ju baksidor med detta också, bland annat är det mörkret, jag minns hur jag längtade förra året då jag fick min kamera (30 November) Längtade efter ljus, riktigt ljus.
Permalink Tankar & Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flyga som en fågel

2010-10-26 @ 11:28:42

Igår precis innan vi skulle sätta oss vid middagsbordet kom min 11- åriga lillebror in och sa att han hade stuckat handleden.
Han låg i soffan och grät och sjukvårdsupplysningen ringdes, sen åkte han in och långt senare kom han tillbaka med en gipsad arm. Han är hemma från skolan idag, gipset ska torka eller något sånt...Det var någon konstig blandning mellan att handleden var stuckad och bruten.


På torsdag gör jag sista proven för den här veckan, sen kan jag slappna av lite, inte plugga så mycket. Efter torsdag är jag "Fri som en fågel".  

Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


P

2010-10-24 @ 18:55:18
Jag fortsätter med mitt plugg, plugg, plugg. Plugg, plugg, plugg
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Örebro

2010-10-22 @ 16:16:02
Japp, dit ska jag idag, väldigt, väldigt snart och jag är inte klar med packning. (Hej lilla tidsoptimist där)
Ska hälsa på min farbror som bor där och vara kvar hela helgen... :( Inte så kul men vi får väll se, jag kanske blir överraskad. 
I alla fall till dagens störst samtalsämne SNÖN!!!!!!!!!
ÅRETS FÖRSTA SNÖ. I alla fall för oss Stockholmare. 
Den här snön resulterade i att elever från en annan skola kom och kastade massa snöbollar på oss. Eller inte på oss, men i korridorerna, och krossade en ruta, dom kommer varje år och min skola är ganska liten så vi kan inte ge igen så jättemycket...I alla fall så lyckades jag cykla fram och tillbaka till skolan, fast snön, var bara nära att ramla en gång...Nej men jag gillar snö, det är tråkigt med Stockholm, det snöar och nästa dag har allt smält. Väldigt mycket av det som snöade ner i morse är bort nu....:(

Nej nu måste jag packa!!...Okej det här inlägget hamnar i "Onödig skit"
Permalink Onödigt skit Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hehe

2010-10-22 @ 16:06:00
Srev just ett skit inlägg som kommer bli publicerat 2010-11-06 20.57. Det visste jag inte, jag bara testade den lilla svarta fyrkanten som jag inte sett förut....KUL
Permalink Onödigt skit Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lärare kan vara smarta

2010-10-20 @ 21:28:25
Min svenska lärare som jag i vanliga fall tycker väldigt illa om hade idag tagit fram en väldigt bra grej.
En bild på "Disney prinsessor". Han hade en lektion som jag inte var med på men jag antar att han visade dom som var där bilden och sen hittade "T" ett papper med bilden i korridoren. Hon visa mig.

Dom är sjukt smala...Sjukt. Okej smala modeller överallt men det här är sjukt...Helt sjukt.(det är möjligt eftersom dom är tecknade) Detta ger "vi" till "våra" barn, bilder på dom, dockor, filmer.
Jag vet att jag till exempel läste någon tidning med lilla sjö jungfrun när jag var liten, men då ser man det inte, inte det jag såg idag, hur sjukt det egentligen är,nu har man har ju inte sett dom på ett tag heller...

Det här är nog inte bilden han hade utan någon jag hittade på google, kolla här

Kolla Ariels midja. (Heter hon så?)
Jag säger inte att dom som hade just den här bilden är dumma, det här är inte något mot dom. Det är hela grejen. Jag gillade dom också när jag var liten.
Ps. Jag hade prinsess trosor när jag var liten, med bla. Deras ansikten. Någon färgades i tvätten så att ansiktet blev helt grönt så att dom såg illamående ut.
Permalink Läsvärt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I lördags

2010-10-20 @ 18:30:52
Stallet och rida.
Höstpromenad med mamma.
Ligga ute i gräset och fota hösten.
Komma in fån kylan och dricka varmt te.
Sitta i soffan och kolla gymnasium och räkna poäng.
Ta det lugnt.Det var kul. I lördags ...
Fast det verkar roligare såhär efteråt än vad det nog var. Jag gillar inga gymnasieplaner...Man måste ju VÄLJA och det finns ju fur mycket som helst. Vilken linje, vilken skola, hur  många poäng????
Usch, skulle ärligt talat bara vilja gå kvar där jag går nu, det är bra ♥
Men det var lätta att tänkta tillbaka och längta efter lördagen igår...Jag fick väll liksom klart för mig hur mycket jag måste plugga...Nu på höstlovet ska alla lärare sätta betyg, dom betyg vi skulle fått idag om terminen vore slut, dom kommer inte räknas med sen, detta betyder i alla fall att alla moment i olika ämnen avslutas, med prov och inlämningar.
Men så idag hände det underbara, i alla fall för mig, jag fick reda på att en lärare har blivit sjuk...Så det blir inget prov imorgon och ingen inlämning!!!
Permalink Vardag i bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()


Morrhår

2010-10-13 @ 20:39:16


Blev väll inte som jag hade tänkt mig...Eller vad hade jag tänkt? Men det blev i alla fall någonting.
Permalink 52 Teman Kommentarer (2) Trackbacks ()


Alltid mot ljuset

2010-10-13 @ 19:46:56
Igår ställde jag mig i duschen och grät och skrek lite...Hoppas ingen hörde.
Men det blir bättre, det blir alltid bättre och snart är det torsdag...Jag älskar torsdagar för det är dagen innan fredag.♥
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sunshine

2010-10-12 @ 17:56:58Några bilder från soliga igår
Permalink BILD Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag dansar som en sten

2010-10-12 @ 16:56:58
Jag är en sån där person som hatar dans. Eller egentligen gillar jag dans. Jag klarar bara inte av att avslappnat röra mig till musik när andra människor är med. Jag antar att jag inte är tillräckligt trygg i mig själv. 
Jag är inte heller den som är jättebra på att härma steg så jag var väll inte så pepp på gympan idag. Två timmar dans!!!
Men det gick ovanligt bra...Ovanligt bra och nu efteråt är jag glad. 

Vi gjorde faktisk en väldigt rolig grej som jag tänkte berätta om.
Ni delar upp er i en grupp med cirka fyra personer, sen skapar ni en historia, genom att säga ett ord var.
Tex.
A "Det"
B "Var"
C "En"
D "Gång"
Och så fortsätter ni sådär en stund. Det spelar absolut ingen roll om historian blir konstig eller något. Sen ska ni skapa en "koreografi" efter historian. En dans, ett rörelsemönster. Tex. någon åker till månen, då kanske ni ska ställa er så att ni ser spetsiga ut, som rymdraketer och hoppa uppåt, vad vet jag?
Men ingen behöver förstå historien, den finns bara till för att inspirera er till olika rörelser. Det blir roligare om ni är flera grupper och kan visa upp för varandra.  

När vi gjorde det var det i all fall väldigt kul.
Permalink Tips Kommentarer (0) Trackbacks ()


En hår smäll i magen...

2010-10-12 @ 09:55:28
...Började min dag med. Första lektionen, engelska, grammtatiktest...............(
Ingen hade någon aning om att det skulle komma så det var väll oförbrett men det är ju sånt här man ska kunna, i huvudet...Vilket jag inte gör. 
Så, det gick väll lite åt helvete.
Jag har nog alltid haft svårt för engelska, när jag var mindre skulle vi lära oss alfabetet och räkna genom att ordet gick runt i klassen och man sa en siffra/bokstav var.
Jag sa att jag behövde gå på toaletten innan det var min tur. 
Minns det inte detta själv men jag har för mig att någon lärare har sagt under något utvecklingssamtal att jag erkänt det tidigare. 
Usch, snart kommer jag vara tvungen att ha en redovisning.  
Med tanke på hur pepp jag var på livet igår så hoppas vi att den här dagen blir bättre.
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Usch!

2010-10-11 @ 17:32:47
Klockan är bara 17.26
Det här kommer bli en skit eftermiddag och kväll.  Är hemma nu och gör ingenting. Andas inte, sitter inte upp, ligger inte ner, står inte upp, skriver inte på tangentbordet, tänker inte, ser inte, finns inte.

Men jag vill ut! Jag vill åka någonstans! Men vart? Jag vill vara med någon och göra något roligt? Men vem, och vad är roligt!!??
Snart är skit dan i alla fall slut.
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ibland...

2010-10-10 @ 19:12:15
...Får du reda på saker.
Hemska saker som du egentligen kanske inte hade velat veta. Men saker som dock tillhör verkligheten.
För det som kallas verkligheten är en svart plats, fylld med orättvisor.


Ibland förvandlas mitt hjärta plötsligt till en ballong som någon där inne börjar blåsa upp. Den blir större och större, töjs.
Men någon där inne slutar inte blåsa, fast den svarta ballongen bara består av tunt gummi. Någon bara fortsätter och snart kommer ballongen att sprängas, med en hög smäll.
Permalink Skruvat med salt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst 2010 Höst 2010 Höst 2010 Höst 2010

2010-10-08 @ 18:19:21
Har ju några fler bilder
Gillar dom här tre, speciellt. Okej, jag gillar alla :)Permalink Fullt med bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst 2010 Höst 2010 Höst 2010 Höst 2010

2010-10-07 @ 22:31:34


Fortsättning följer...Tycker faktiskt dom blev bra! ♥

Bilderna är som vanligt inte redigerade
Permalink Fullt med bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()


"All I wanna say is that they don't really care about us"

2010-10-07 @ 14:12:12
Usch, är bara klar med en uppgift *Snyft*. Jag måste fortsätta och ändå har jag skrivit tre sidor (+lite mer), på det jag skickade in. Ett litet erkännande; Jag är en so nörd, älskar det, blir engagerad drar iväg och skriver "för" mycket.


Men nu till något roligare, ett minne

Tror det var förra året som jag och min klass var och paddlade kajak. Tre mil dit, tälta och tre mil tillbaka. Det var förjävligt!
Det var på tok för långt för mina svaga armar och....Usch, man grät nästan och när man kom fram var man jävligt förbannad.
Jag och "S" satt i en dubbelkajak och när vi paddlade tillbaka var det nog värst, vi var verkligen nedstämda, nej, det är helt fel ord, förbannade, deprimerade och helt förstörda.  Det värkte i hela  kroppen.
Men i all fall, det blev en och annan sång för att hålla humöret uppe och på vägen dit sjöng vi bland annat den här, eller rättare sagt, det var nog bara refrängen eftersom vi nog inte kunde versen. 
"All I wanna say is that they don't really care about us"
Vi menade skolan, och lärarna. Men i slutet på första dans paddling blev vi faktiskt peppade av låten och började tävla meden kille framför oss, ha ha, vi kom fram före honom. Men vi var väldigt förbannade på våra lärare och jag tror inte dom kommer vilja gör samma tur igen med någon annan klass.
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snigel

2010-10-07 @ 12:01:09
Fotade en snigel för ett tag sen.
Någon som vet varför sådana här sniglar har ett "hål" på sidan?

I alla fall så är sniglar väldigt tacksamma att fota, dom springer inte iväg eller är allmänt vilda så att man inte kan fokusera ("S" hundvalp) Det finns ingen risk att dom snor kameran och springer iväg med den ut i skogen (Apor) och dom trycker inte nosen mot kameran. Men det kanske inte blir så hemskt roliga bilder?
Permalink BILD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Giltig frånvaro ♥

2010-10-07 @ 09:34:01
Suck, hade kunnat bli sovmorgon för min del idag men men... Har hemstudier vilket betyder att jag ska klara av att sitta hemma och plugga en hel dag...
Jag har faktiskt svårare att plugga hemma, det finns så mycket som distraherar, är man i skolan har man någon som ser vad man gör och fast man när trött är det bara att köra. Men hemma, ja, jag är fruktansvärt, super dupe trött och min säg finns i rummet bredvid. :(
Sen var det ju det här med sovmorgonen som hade kunnat bli verklighet, men jag hade, för länge sedan utan att veta om denna hemma dag, bokat en tandläkartid 08.20, så jag fick gå upp en timme tidigare än när jag ska till skolan -.-
Jag brukar försöka boka sena tandläkartider (Går rätt ofta eftersom jag har metall i munnen) så att man kan missa lite i skolan (Giltig frånvaro ;) ha, ha, skit samma i att man behöver ta igen senare, det är hela grejen som helt enkelt måste utnyttjas, i alla fall lite) Men den här gången hade jag bokat en tidigt tid för att mina föräldrar skulle följa med och prata med tandläkaren, vilket som i alla fall inte gjorde..... -.-

MEN nu ska jag sluta klaga och sätta igång, och det här inlägget hamnar i "Onödig skit"
Permalink Onödigt skit Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mad World

2010-10-06 @ 22:35:33En väldigt bra låt som avslutning på dagen
Permalink Se, läs, lyssna Kommentarer (0) Trackbacks ()


Se den

2010-10-05 @ 19:00:39Den här är faktiskt väldigt rolig!
Permalink Tips Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skitigt

2010-10-05 @ 17:58:07
Internet explorer?!! Tittade hur bloggen såg ut där, helt annrolunda! Bakgrundsfärgen är ju svart,, egentligen, men den blir vit, när jag försöker ändra så att den blir vilken färg som helst (Limegrön?) Då syns inte det heller!!!!!!!!!!!!!!!!!                     AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Själv använder jag inte internet explorer, jävla skit..
Permalink Om mig/bloggen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favo ♥

2010-10-05 @ 17:09:30
Ett citat jga (Och min so lärare? ) älskar är detta


"Jag håller inte med dig om din åsikt men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dig"
Finns en del varianter på den och jag har sett olika uppgifter om vem som ska har sagt/skrivit det.
Jag älskar det, det är perfekt, underbart. ♥
Permalink Bra citat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen...

2010-10-05 @ 10:08:10
När jag för en gång skull vissta vad jag skulle fota för temat "morrhår" så ha jag helt enkelt inte hunnit med, fullspackad, fullspackad helg, kladdkaksbak, kak försäljning, kväll med ridgruppen osv. Och så var jag på demostrationen igår, jävligt skönt att se ganska många där, fast det redan varit flera!
Usch....Engelska lektion nu
Permalink Vardag utan bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pärlan

2010-10-01 @ 16:14:39Den här låten är ganska otrolig, tack, tack, tack Linkin Park.
Jag har nog lagt upp den här förut, men jag älskar den, den är underbar.
Vi ska spela den på musiken, den här terminen, Äntligen...
Nu ska jag in till stan...
Permalink Gillar och Älskar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Önskelista

2010-10-01 @ 15:45:05
. Lite mer kärlek till alla som vill ha
. Mindre våld och vapen
. Färre krav
. Färre #### ideal
. Lite mer självförtroende till alla som behöver
. Lite mindre speglar och bilder på as smala modeller
. Mindre mobbning
. Fler tack till alla lärare, läkare, sjuksköterskor, städare, busschaufförer och andra som vi verkligen behöver
. Fler gapskratt och små leenden
. Fler "jag älska dig"
. Mer vatten och mat till folk som inte har
. Mer rättvisa mellan olika länder och människor
. Fler solglimtar
. Fler djur som lever i sin naturliga miljö
. Fler intressanta pratstunder
. Fler böcker
. Fler underhållande bloggar
. Fred
. Lite mer harmoni
. Lite mer "nöjdhet"
. Fler roliga fester
. Fler solnedgångar
. Fler duktiga politiker
. Fler vänner
. Mindre fiender
. Inga förarlösa plan som släpper bomber
. Inga mord, inga rån, inga våldtäkter
. Färre brinnande hus
. Fler kramar
. Lite mer "annorlunda"
. INGA barnsoldater
. Fler roliga lekar
. Fler härliga gympalektioner
. Mer musik
. Fler otroliga filmer
. Fler vackra höstlöv...

Jävligt många fler lyckliga och välmående människor, TACK!


Permalink Läsvärt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0