Skogskyrkogårdssöndag

Var på skogskyrkogården idag, tänkte fotta till tema döden, gick inte bra, minnet var fullt.
Jag har alltid massa skit som kan raderas och jag raderade en del men jag hatar att radera från kameran.
Något som ser ut som en bra bild på lilla kameraskärmen kan var dålig när man får upp den på datorn och tvärtom, dessutom är det ett väldigt slöseri på batterier. Men slarvigt av mig att inte tänka på minnet, hade inte heller så mycket batteri kvar.
Men dom här två bilderna är där ifrån och det blev en liten härlig cykeltur. Tycker det är härligt att cykla, cykeln har bara stått där hela snöiga vintern.
Spelade otroligt mycket sims igår (måååånga timmar) men det visade sig att det inte sparats........Skit länge sen jag spelade senast men fick ett sug för ett tag sedan så installerade en del. Har spelat idag också, aj aj, svenska arbetet är inte klart ....Helvete...Men övat på glosor har jag i alla fall ;)
Släckte lamporna igår också - Earth hour - Satt med tända ljus och åt chips (+popcorn XD)och spelade monopol med brorsan, hans kompis och pappa och lillebror i ett lag. (fast dom gick sen)
Det var kul - att vinna! Sex hotell fick jag till sist.
Ska förhoppningsvis se slutet på en film ikväll också. Såg den med mamma och pappa men slutet hade inte spelats in, sen visade det sig att det tyvärr bara var två minuter och femton sekunder kvar...Men vi tänker ändå kolla.
ps. Bilderna har varit i photoshop
2010-03-28 @ 22:24:10 BILD Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0