7 veckor på andra sidan jorden

På tisdag flyger jag.
Ska vara borta i sju veckor, nästan hela sommarlovet.
Kanske blir något enstaka inlägg under tiden? Kanske nått tema, vi får se men annars får jag försöka ta igen några när jag kommer hem.
10 Augusti kommer vi hem.
En annan sak, jag läser till exempel Nevnariens blogg, hon är ju väldigt duktig på att fota och det måste ju bara vara så att jag påverakas av det, att jag blir mer kritisk till mina egna bilder. Jag tycker det låter väldigt rimligt.
Får se hur mycket dator det blir där borta, min mamma säger att hon kommer gå till Internetcafé varje vecka och jag kanske hänger på henne men det kommer ju bli mycket mindre är nu. Mycket mindre läsa bloggar.
Fast antagligen kommer jag fota väldigt mycket, känns just nu som att jag inte kommer kunna gå en meter utan kameran men så kommer det ju inte bli sen, man vänjer ju sig vid hur det ser ut. Tyvärr kommer jag inte att ha med min kamera :( :( :( :( :( *snyft, snyft* Väldigt stor risk att man blir rånad där och det är onödigt att ha två kameror med sig så det får räcka med pappas D400.
Så, så är det, har inte börjat packa än och det är ju rätt mycket vi ska ha med oss, ska också städa och skicka in ett arbete så vi får se om jag bloggar nå mer annars får ni väll ha det så bra. ;)
ps. Red sista gången för terminen idag :(
2010-06-12 @ 17:48:50 Life Permalink


Kommentarer
Postat av: Clara

Jättefint!



Jag är med och tävlar i “Next big thing” som är en av Sveriges största musik- och sångtävlingar. Jag skulle evigt tacksam om ni kunde kika runt lite på min tävlingssida och lyssna på min musik - http://snowfish.com/claraas

Ha det bra

2010-06-14 @ 10:31:06
URL: http://snowfish.com/claraas
Postat av: Pernilla

HEJ!

Skulle bli otroligt glad om du ville lägga 1 liten röst på bilden på HUNDEN HÄR:

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711



Tack på förhand, säg till när du har gjort det så jag & Melissa kan tacka dig. :) <3

2010-06-21 @ 22:18:50
URL: http://denkalla.blogg.se/
Postat av: Igeland

sv: Ja, precis... Tänk om mitt nya objektiv gått sönder... ;s

2010-07-01 @ 22:01:40
URL: http://igeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0