SÅKALLAT RUBRIKSFÄLLT

"Tja"  ↔

 Är i skolan nu och har egentligen hemkunskap men har ingen lust eller ork att fortsätta, plus att jag är klar, i alla fall för G. 

Så jag sitter här och skriver ointeressanta inlägg.

Hände faktiskt en lite kul grej på min lunchrast. Jag hade varit på biblioteket - som den stora tönt jag är -och var på väg in igen.
Slapp som jag är skulle jag ta hissen - jag brukar faktiskt gå, till skillnad från VISSA ANDRA - i alla fall så märkte jag att det var något konstigt när hiss dörrarna öppnades. Lampan i taket fungerade inte.
A,ja tänkte jag och gick ändå in, hissdörrarna slog igen och där stod jag ensam i mörkret. Det var kolsvart runt omkring mig, det ända som gick att se var våningsknappen som lyste och - av någon annledning -kunde jag också urskilja lamporna i taket. Fattar inte varför dom "gick att se". 
I alla fall var det en ganska häftig känsla, jag åkte uppåt samtidigt som jag var instängd och det var helt mörkt omkring mig.
Vad hade hänt om den stannat?  
Ok, jag hade väll tryckt på alla knappar jag känt, någon av dom är ju "nödsingnalsknappen". Och så hade jag ju faktiskt mobil på mig....Men endå, det var kul, ett litet avbrott i min vanliga vardag.


Nu har jag gympa... 

2009-12-08 @ 14:04:11 Blandat i Text Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0